top of page

HANDELSBETINGELSER

Handelsbetingelser samt administration af køb og salg af produkter på Puresenses.dk er administreret af: 

Pure Senses/v.Helene Mathiesen

Århusgade 88
2100 København Ø
Denmark
CVR number: 25572289
Telephone: +45 26372026

Disse betingelser gælder for køb af produkter igennem puresenses.dk  

Produktinformation

De væsentlige egenskaber for alle varer oplyses på Pure Senses.dk. Hvis du har brug for yderligere information er du velkommen til at kontakte os på 26372026 eller på e-mail: helene@pure-senses.dk

Fortrydelse af køb af en eller flere varer kan ikke finde sted ved blot at nægte at modtage varen/varerne, uden at give os utvetydig besked herom. 

Vi anbefaler, at du gemmer kvitteringen eller dokumentationen for, at du har afsendt meddelelsen samt det købte.

 

Markedsføring

Når du oplyser din e-mail i forbindelse med et køb hos Pure Senses, bruger vi kun din e-mail-adresse til at sende information om din ordre. Du har mulighed for at tilmelde dig vores nyhedsbrev, hvis du har lyst til at modtage yderligere produkt tilbud og inspiration fra os. 

 

Bestilling af produkter

Når du afgiver en ordre på puresenses.dk er ordren bindende i henhold til disse handelsbetingelser. Inden godkendelse og betaling af din ordre vil du have mulighed for at ændre antal eller slette produkter, du har lagt i indkøbskurven. Din ordre er bindende når du har trykket “Confirm order”. 

 

Betaling og priser

Prisen for et produkt er den/de pris(er), der på tidspunktet for bestillingen er angivet på puresenses.dk. Der tages forbehold for trykfejl og udsolgte varer. Prisen for eventuel levering er angivet på din ordre, og den samlede pris for din ordre fremgår af ordrebekræftelsen. Alle priser er angivet i danske kroner inkl. moms, men ekskl. leveringsomkostninger.

Du kan betale med Visa, MasterCard, American Express og Apple Pay.  Pure Senses trækker pengene idet du afgiver din ordre. Når du betaler med et betalingskort vil al information blive sendt direkte og SSL krypteret til Stripe.  Pure Senses har ikke adgang til dine betalingsinformationer. 

 

Ordrebekræftelse

Vi sender en elektronisk ordrebekræftelse når din ordre er gået igennem. Denne ordrebekræftelse udgør en godkendelse af dit køb. Ordrebekræftelsen indeholder dit ordrenummer, navn, faktureringsadresse, leveringsadresse, leveringsmetode, betalingsmetode, specifikationer på dine bestilte produkter og den totale pris inklusiv fragtomkostninger. 

Pure Senses opbevarer en digital kopi af alle ordrebekræftelser, men vi anbefaler at du ikke sletter din ordrebekræftelse før du har modtaget dine produkter, da den indeholder vigtig information om dit køb. Ordrebekræftelsen er også relevant, hvis du fortryder dit køb, eller hvis du har indsigelser til det købte.

Når du modtager ordrebekræftelsen, anbefaler vi, at du gennemgår den med det samme og straks kontakter Pure Senses, hvis du mener, at ordrebekræftelsen indeholder fejl eller uoverensstemmelser. Det anførte i ordrebekræftelsen er gældende, medmindre du skriftligt fremsætter indsigelser straks efter modtagelsen af ordrebekræftelsen, idet Pure Senses afsender produktet hurtigst muligt efter købet. 

 

Levering

Pure Senses tilbyder følgende leveringsmetoder for fysiske pakke: Det koster DKK 49,- at få leveret pakken i Danmark. Ved køb over DKK 799,- er der fri fragt.

  • Til privat-addresse med GLS eller DAO

  • Til firma-addresse med GLS

  • Til pakkeshop med GLS eller DAO

  • Afhentning hos Pure Senses, Århusgade 88, 2100 København Ø. Denne metode er gratis. 

 

Den normale leveringstid med GLS/DA0 er mellem 2-4 hverdage fra ordren er bekræftet, medmindre andet er angivet. Du vil kort tid efter afsendelsen af din ordre modtage en e-mail med et trackingnummer. 

Vælger du at afhente din ordre selv, kan du forvente at denne er klar til afhentning, når du har modtaget en e-mail notifikation, der siger at din ordre er afsendt eller klar til afhentning. 

En ordre kan blive delt op og leveret ad flere omgange. Pure Senses har ansvaret for varerne, indtil du har modtaget dem. 

Leveringsomkostningerne forbundet med dit køb fremgår af din ordre samt ordrebekræftelse og vil blive opkrævet sammen med din betaling for det købte.

Pure Senses leverer kun inden for Danmark. 

 

14 dage fortrydelsesret

Du har ret til at fortryde dit køb indtil 14 dage efter, at du har modtaget det købte.

Du kan fortryde købet af et produkt ved:

 

at give Pure Senses besked om, at du ønsker at returnere produktet pr. email og returnere produktet

For at gøre fortrydelsesretten gældende, skal du ved en utvetydig erklæring give os meddelelse herom senest 14 dage efter modtagelsen af varen. Meddelelsen skal indeholde ordrenummer, de varer du ønsker at returnere, samt dit navn og din e-mail adresse. Meddelelsen sendes til: helene@pure-senses.dk

 

Returnering

Hvis du fortryder dit køb:

1. Varerne skal tilbageleveres til:

Pure Senses
Århusgade 88, 
2100 København Ø
Telefon: +45 26372026

Ved tilbagelevering bør du sørge for, at varerne er forsvarligt indpakket. Du har nemlig selv ansvaret for pakken/varerne, indtil vi modtager den/dem. Gem derfor postkvittering samt evt. trackingnummer. Det produkt, du returnerer, skal være i samme stand som ved modtagelsen.

Du skal sende din ordre retur senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde et køb. Du skal selv betale udgifterne ved tilbagelevering af varen, når du fortryder et køb.

 

Varer der er undtaget fortrydelsesretten

Nogle varer er ikke omfattet af fortrydelsesretten heriblandt:

 

Levering af varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret, og hvor emballagen er blevet brudt efter leveringen.

Da der overvejende er tale om hudplejeprodukter, mister du således din fortrydelsesret, hvis du bryder emballagen eller tager produktet i brug, da varen derfor af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret.

 

Refusion af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb får du de penge retur, du måtte have betalt inkl. eventuelle leveringsomkostninger, så snart Pure Senses har modtaget din meddelelse om, at du fortryder dit køb. Ved returnering af produkter modtager du først pengene, når Pure Senses har haft mulighed for at undersøge de returnerede varer. 

I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes dette købsbeløbet.

 

Klageprocedure

Hvis du har klager i forbindelse med dit/dine køb kan du kontakte os på e-mail helene@pure-senses.dk

Du kan også indgive en klage over en vare, som du har købt hos os, til Center for Klageløsning i Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby. Du kan klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk.

Du kan også anvende Europa-Kommissionens online klageportal ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Klagen indgives her. 

 

Pligt til at kontrollere for defekter

Når du modtager din ordre, skal du straks foretage en undersøgelse af dine produkter, herunder nøje efterse det leverede for at konstatere, om det har fejl eller mangler. Du kan klage til Pure Senses inden for 2 år efter modtagelsen af det købte, hvis der er fejl og mangler. Du skal dog altid huske at klage i rimelig tid efter, at du har opdaget fejlen eller manglen.

 

Personoplysninger

De oplysninger, som du giver Pure Senses i forbindelse med dit køb via puresenses.dk (navn, adresse, telefonnummer, e-mail osv.) samt oplysninger, som du i øvrigt måtte give Pure Senses, behandles fortroligt og anvendes til at ekspedere din bestilling, til statistisk brug samt i forbindelse med anden kontakt med dig. 

Pure Senses indhenter ikke oplysninger om dig andre steder fra. Personoplysninger transmitteres fra dig til puresenses.dk i ikke-krypteret form.  

Se vores privatlivspolitik samt cookies for mere information om håndtering af personlige oplysninger. 

bottom of page