top of page
IMG_9968.JPG

Pure Senses blev etableret af Helene Mathiesen i 2016. 

 

Tre år i træk blev Pure Senses behandlinger nomineret til 'årets skønhedsbehandling' ved Danish Beauty Award. I 2019 vandt Pure Senses endelig prisen.

 

Pure Senses filosofi er at forstå, møde og behandle mennesket ud fra et bredt helhedssyn. Derfor er det ikke kun det ydre eller indre, der behandles men - det hele menneske.

 

Vi lægger stor vægt på at give vores kunder en meget personlig og individuel behandling, som løbende kan ændres og tilpasses efter humør og behov. Udover selve behandlingen får de en ren sanselig oplevelse, en mental afslappethed og en indsigt i dagligt at pleje sin hud og opnå en vedvarende effekt. Kunderne får ofte et par gode råd om bl. a vitaminer, mineraler, relevant litteratur eller en mere personlig rådgivning.

 

Før hver behandling serveres et glas vand med lime eller mynte og efter behandlingen ugens shot af friskpressede frugt eller grøntsager.

Navnet Pure Senses

"BODY, SOUL & MIND"

Drømmen var at åbne en lille luksus skønheds oase, hvor vi som behandlere både har tid og ro til at give vores kunder den optimale luksus behandling uden at blive forstyrret. En holistisk skønheds-lounge med fokus på at behandle det hele menneske. Et sted hvor alle sanserne stimuleres og man glemmer den travle hverdag.
 

Navnet Pure Senses repræsenterer en unik luksus & skønhedslounge i sin reneste form. Stimulering af alle kroppens sanser og luksus i rå, enkle og æstetisk indrettede lokaler. Særlig udvalgte og professionelle behandlere og top kvalitet produkter. ​​​​​​​​​​​​​​​​
​​​​​​​​​​​​​​​​
Pure Senses afspejler det ægte og naturlige. Stemningen er personlig og hyggelig. En lille oase, på Østerbro, i et new-yorker inspireret pakhus, væk fra gadeplan, hvor tiden går i stå og tankerne sættes på pause. Duften af æteriske olier, smagen af en fantastisk urte-te, et fodbad fyldt med roser, er kun få af de mange detaljer hos Pure Senses.​​​​​​​​​​​​​​​​

IMG_5805.JPG
2.png

JUST YOU!

JUST YOU! handler for os om at sætte tid af sig selv. Huske sig selv i den travle hverdag. Om end det så er at gå en tur med musik i ørene, tage en langt karbad eller læse en bog. Denne tid er vigtig for både dit sind og dit helbred. 

bottom of page