top of page
Ansigtsbehandlinger
FACE TREATMENTS

PURE FACE AYURVEDA LIFT (55 min)

En ansigtsbehanding fyldt med fugt og opstrammende massage, fugtgivende serum og den effektive og intense Ayurveda Argan peel off maske. Vi benytter gua sha-roller, skin roller, bolde og cupping alt efter hudens tilstand og kundens behov. Massagen ilter huden, øger blodcirkulationen i vævet og forbedrer lymfecirkulationen, hvilke stimulerer kollagen og elastin produktionen, så huden smidiggøres og bliver mere spændstig. Huden føles varm, fugtet og gennemarbejdet. Ayurveda masken indeholder brun havalge og argan, der tilsammen har en opstrammende, udglattende og fugtgivende effekt. Argon tilfører glød, blødhed og reducerer linier, samt styrker hudens elasticitet og spændstighed. [Læs mere

DKK 995,-

Alle vores klassiske ansigtsbehandlinger tilpasses hver enkelt kunde og inkluderer hudanalyse, afrensning samt exfoliering under urtedamp.

Behandlingen efterfølges af dybderens eller ansigtsmassage alt efter behov og en ansigtsmaske specielt udvalgt til hudtypen.

 

Under masken får kunden massage af skulder, nakke, hænder og arme eller zoneterapi. Der afsluttes med en opstrammende serum og plejende ansigtscreme.

 

Se tillæg til ansigtsbehandlinger ved bookning af behandling eller i linket længere nede. 

PURE FACE (25 min)

Mini ansigtsbehandling.

Afrensning, exfoliering, maske samt håndmassage og afsluttende 

plejende serum og ansigtscreme.

DKK 525,-

PURE FACE (55 min)

Klassisk ansigtsbehandling

Afrensning, exfoliering, ansigtsdamp og dybderens eller ansigtsmassage, maske samt håndmassage og afsluttende plejende  serum og ansigtscreme.

DKK 845,-

PURE FACE (70 min)

Klassisk ansigtbehandling inkl. ansigtsmassage. 

Afrensning, exfoliering, ansigtsdamp og dybderens og ansigtsmassage efterfulgt af maske samt håndmassage og afsluttende plejende serum og ansigtscreme.

DKK 1.095,-

DKK 895,-

PURE FACE WORKOUT (70 min)

En virksom, aktiv og dybdegående workout af alle ansigtets muskler og facier samt nakke, skuldre og decolté. Massage med økologiske gummibolde i forskellige størrelser stimulerer selv de mindste muskler og føles samtidig fantastisk.

[Læs mere

DKK 955,-

PURE FACE · JAPANESE LIFTING (55 min)

Behandlingen kombinerer teknikker fra Ansigts Refleksterapi, og er en blanding af dybe massageteknikker, akupressur og lymfedrænage. Behandlingen har en løftende effekt. Her arbejdes via nervesystemet, både muskulært og i hudlagene. Den Japanske Lifting forbedrer hudens hydrering, elasticitet og fasthed i både ansigt og på hals. Den reducerer linier, poser under øjnene samt forbedre muskeltonus og giver et smukt og afslappet ansigt. .... [ Læs mere 

DKK 955,-

EXTREME ANTI-AGE & MOISTURE TREATMENT (70 min.)

Intens og fugtgivende ansigtsbehandling med produkter fra BIOEFFECT, der stimulerer kollagendannelen, giver intensiv fugttilførsel og en smuk glød. Behandlingen er især velegnet til dem, der har brug for mere fugt og fylde og ønsker reducering af fine linjer og rynker. [ Læs mere ]

DKK 1.245,-

Blomst.png

PURE FACE - IS CLINICAL (70 min)

FIRE & ICE FACIAL                            

Denne behandling - reducerer de fine linier, giver en mere ensartet og glat overflade, minimerer porer, fremmer cellefornyelsen og genopbygger huden. Afrensning, aktiv maske med glukose, dybderens og massage i fugtgivende serum. Skulder- og nakkemassage samt akupressur. Afsluttende plejende serum og ansigtscreme. 

DKK 1.195,-

924d0713-2398-43ce-0282-3d76a5b21cfd.jpg
Prisvindende skønhedsbehandling

Denne luksus ansigtsbehandling er til dig, der ønsker et øjeblikkeligt holistisk resultat med fokus på velvære og intensiv hudpleje baseret på den ultimative luksus Youth-Serie fra iS Clinical .... [ Læs mere

Behandlingen vandt titlen som Årets Skønhedsbehandling 2019 ved Danish Beauty Award.

DBA-19-vinder112.png

PURE FACE INTENSIVE TREATMENT (90 min)

DKK 1.495,-

DKK 1.545,-

DBA_logo2018_nomineret-1.png

Behandlingen begynder med et varmt fodbad med æteriske olier, hertil nydes vores detox te. Ryggen exfolieres og masseres i varm olie efterfulgt af en klassisk ansigtsbehandling inkl. ansigtsmassage med varme og kolde sten. Behandlingen afsluttes med zoneterapi, der stimulerer kroppen og nervesystemet.

Behandlingen blev nomineret til Årets Skønhedsbehandling 2018 ved Danish Beauty Award

LUX FACE & ZONE (100 min)

LIFT & FIRM FACIAL (70 min)

Den ultimative behandling der stimulerer nervesystemet.

Behandlingen begynder med et varmt fodbad med æteriske olier hertil nydes vores detoxte. Afrensning, peeling og ansigtszoneterapi i specielt udvalgt opstrammende fugtmaske samt massage af nakke, arme og skulder. Behandlingen afsluttes med zoneterapi eller peeling/massage af fødder/ underben samt kølende, væskedrænende maske.

Behandlingen blev nomineret til Årets Skønhedsbehandling 2017 ved Danish Beauty Award

DBA_logo2017_nomineret-v2.png

DKK 1.095,-

Blomst.png
Billede_ (21).jpeg

LUX FACE & FEET TREAT (100 min)

Behandlingen begynder med et varmt fodbad med æteriske olier, hertil nydes vores detox te. Ryggen exfolieres og masseres i varm olie efterfulgt af en klassisk ansigtsbehandling inkl. ansigtsmassage med varme og kolde sten. Behandlingen afsluttes med peeling/massage af fødder/underben samt kølende, væskedrænende maske

DKK 1.545,-


PRO RETINOL RECOVER  (70 min)    

En højaktiv ansigtsbehandling, der mikro-eksfolierer med PHA-syre fra honning samt det aktive retinol (a-vitamin) samt en unik kombination af aktive serum, massage, nærende masker, rød LED lys-terapi og opstrammende cremer.
 
Denne behandling er til dig, der ønsker øget kollagen produktion og anti-age effekt. Dine porer minimeres og du opnår en mere ensartet overflade. Behandlingen er særdeles effektiv ifm. hudproblemer i form af øget talgprodution(/acne.

DKK 1.245,-

NYHED.png
Vipper og bryn
EYE ZONE

FOR YOUR EYES ONLY (45 min.)

En behandling dedikeret til dit øjenområde - bryn, vipper og opfriskning af trætte øjne. 

Brynene rettes med voks/pincet efterfulgt af en kølig maske med mynte, agurk og aloe vera der fugter og reducerer evt. rødme. Vipper og bryn farves i den ønskede farve. Anti-age plejende "Eye Serum" duppes under øjnene for at fugte, udglatte linier og reducerer mørke rander. 

 

Behandlingen afsluttes med LED lys på brynene samt under øjnene for at øge kollagen dannelsen og stimulere bindevævet og hårvæksten.

DKK 575,- 

Kropsbehandlnger
BODY CARE TREATMENTS

Pure Senses kropsbehandlinger aktiverer blodcirkulationen og hjælper med at udrense kroppens affaldsstoffer. Behandlingerne har en afslappende effekt på nervesystemet, nedsætter stressniveauet og fjerner spændinger i muskler og led. Massage tilfører hud cellerne ny energi og næring og dermed en sundere og friskere glød.

Se tillæg til kropsbehandlinger ved bookning af behandling eller i linket længere nede. 

BODY, SOUL & MIND  (90 min)

Hollistisk, afstressende behandling af krop og sjæl. Behandlingen begynder med et varmt fodbad med æteriske olier, hertil nydes vores detox te.

Exfoliering af ryg, hot oil kropsmassage med varme lavasten og zoneterapi. 

Denne behandling stimulerer både krop og sjæl og fremmer den indre ro. Du vil føle varme og energi strømme gennem kroppen.

DKK 1.395,-

DETOX & ENERGIZER (100 min)

En effektiv detox behandling, der vækker ansigt og krop.

Behandlingen har særlig fokus på tørbørstning, der fremmer lymfedrænnage, forbedre hudens fasthed og får den til at fremstå glat, ensartet og fuld af vitalitet. Desuden aktiveres energibanerne i kroppen og skaber indre flow. 

Behandlingen begynder med .... [ Læs mere ]

DKK 1.545,-

PURE BODY (25 / 55 / 70 min)

Afslappende og afspændende kropsmassage.

Massage af hele kroppen med varme æteriske olier.

DKK 595- / 895,- / 1050,-

PURE DEEP BODY (55 / 70 min)

Dybdegående kropsmassage

Dybdegående massage af hele kroppen med varme æteriske olier.

DKK 995- / 1.225,-


HELENES SIGNATURBEHANDLING 'MIND & BODY THERAPY' (90 min)

Holistisk behandling af krop og sjæl med fokus på at skabe balance og indre ro. Skab større bevidsthed mellem krop, sind & tanker.

 

Hvordan påvirker vores tanker, bevidsthed og overbevisninger
krop og sind og hvordan kan vi selv ændre uhensigtsmæssige mønstre og tanker. [ Læs mere ]

DKK 1.395,-

AKWATERRA, FACE & BODY MASSAGE (90 min.)

En himmelsk massageoplevelse for ansigt og krop.

Ergonomiske opvarmede lerværktøjer, med hver sin form og funktion, bevæges i flydende bevægelser med æteriske olier over hele kroppen, der kombineret med akupressur afspænder ansigt og krop. Du kommer i en tilstand af fuldkommen velvære og indre ro. Massagen skræddersyes, så det passer til dine behov og præferencer. 

DKK 1.395-

PURE & PREGNANT (70 min)

DKK 1.345,-

En helende og regenererende behandling til den nybagte mor, der trænger til fornyet energi af krop og sjæl. I denne behandling lægges vægt på at lindre hele kroppen og særligt områderne nakke, skulder, ryg og lænd - steder hvor netop DU føler dig mest belastet. 

Derfor tilpasses hver behandling til netop DIG. [Læs mere]

AFTER PREGNANCY CARE (90 min)

Afslappende, forkælende og fugtgivende.

Behandlingen begynder med et varmt fodbad med æteriske olier. Hele kroppen masseres i varme olier, der smidiggører huden.

Fugtgivende og opstrammende serum på maven, peeling af fødder efterfulgt afkølende, vanddrivende maske på underben og fødder.

Behandlingen afsluttes med fodzoneterapi, hvor punkter svarende til kroppens organer aktiveres og dermed tilføres energi, eller feet treat (afhænig af valgte behandler). 

DKK 1.195,-

PURE & PREGNANT LUX (90 min)

Afslappende, forkælende og fugtgivende. Behandlingen begynder med et varmt fodbad med æteriske olier. Ansigtet afrenses, tørbørstes blidt med specielle ansigtsbørster efterfulgt af ansigtsmassage i fugtgivende og beroligende rosen/hyben olie. Hele kroppen masseres i varme olier, der smidiggør huden. Fugtgivende og opstrammende maske på maven, peeling samt massage af fødder efterfulgt af afkølende, vanddrivende maske på underben og fødder.

DKK 1.345,-

ZONETERAPI til voksne og børn  (25/55 min)

DKK 495,- / 795,-

Behandlingen begynder med et varmt fodbad med æteriske olier. Zoneterapi nedsætter spændinger samt stimulerer blodcirkulationen og energistrømmene i kroppen.

Hele organismen får ny energi og immunforsvaret stimuleres. Voksne og børn i alle aldre benytter zoneterapi selvom de ikke har nogle helbredsproblemer, men for at vedligeholde en god sundhedstilstand og som forebyggende behandling.

bottom of page