top of page

Begynd det nye år med en helt ny effektiv detox behandling til ansigt og krop

Opdateret: 12. dec. 2019


Hos Pure Senses har vi arbejdet intenst på vores nye effektive detox behandling med særlig fokus på tørbørstning, der fremmer lymfedrænnage, forbedre hudens fasthed og får den til at fremstå glat, ensartet og fuld af vitalitet. Desuden aktiveres energibanerne i kroppen og skaber indre flow.

Behandlingen starter med et varmt ingefær fodbad, der stimulerer kredsløbet, og der nydes en fantastisk detox te.

Ansigtet afrenses, tørbørstes blidt med helt specielle ansigtsbørster efterfulgt af akupressur og ansigtszoneterapi i fugtgivende og beroligende rosen/hyben olie. Kroppen tørbørstes og der gives en heelende energimassage med varme lavasten og dybe massagestrøg efterfulgt af akupressurtryk.

Behandlingen afsluttes med fod zoneterapi, hvor punkter svarende til kroppens organer aktiveres og dermed tilføres energi.

Du kan bestille behandlingen her under kategorien "Body Treatments"

301 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page