top of page

NYHED: HELENES SIGNATURBEHANDLING 'MIND & BODY THERAPY'

Skab større bevidsthed mellem krop, sind & tanker (90 min).

Jeg har altid haft en stor interesse for samspillet mellem krop og sind, og flere og flere af mine kunder oplever, at deres krop reagerer efter en stresset periode i deres liv.


Jeg har derfor udviklet en holistisk behandling, som min signatur behandling, med fokus på at skabe balance og indre ro. Behandlingen har fokus på at skabe balance og indre ro og opnå et flow hvor krop, tanker og følelser spiller sammen. Den er et resultat af mange års erfaringer, uddannelser og interesse i, hvor stor betydning vores tanker har på kroppen, og hvordan vi selv er med til at forme vores virkelighed med bevidsthed og tanker.⠀⠀


Hvordan påvirker vores tanker, bevidsthed og overbevisninger krop og sind og hvordan kan vi selv ændre uhensigtsmæssige mønstre og tanker.


Behandlingen begynder med et varmt fodbad med æteriske olier, hertil nydes vores detox te efterfulgt af tørbørstning af ansigt og krop, zoneterapi og kraniosakralterapi.


Vi ser på din generelle livsstil og velvære, samt ubalancer såsom nedsat immunforsvar, ømme led, muskler, mangel på energi, stress eller søvnproblemer.


Efter hver behandling får du et par gode råd og enkle systematiske øvelser, som kan hjælpe dig med at være tro mod dig selv. At opnå et flow hvor krop, tanker og følelser spiller sammen giver energi til at skabe dit eget liv.


19 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comentarios


bottom of page