• pure-senses

Ny behandling, PURE FACE WORKOUT

Opdateret: 12. dec. 2019


Vi har nu udviklet en ny behandling der inddrager en række spændende og effektive elementer.

Pure face Workout er en virksom, aktiv og dybdegående workout af alle ansigtets muskler og facier samt nakke, skuldre og decolté. Massage med økologiske gummibolde i forskellige størrelser stimulerer selv de mindste muskler og føles samtidig fantastisk. For bedste resultat kombineres flere massageformer i denne behandling: ansigts-zoneterapi, japansk lifting og bindevævsmassagen, FST.

Behandlingen afsluttes med ”Electro-Therapy”, en meget mild men effektiv lavfrekvens strøm, som fremmer muskeltonus og øger micro-gennemstrømningen. Ansigtsmusklerne opnår aktiv stimulans og opstrammes. Afsluttes med opstrammende serum og ansigtscremer.

#ansigtsbehandling #Workout #Rubberballs #ElectroTherapy #japansklifting #ansigtszoneterapi #AmazingSpace

Pure Senses ® · Århusgade 88, 4. sal · 2100 København Ø · [kontakt] · [find os her] · [åbningstider] · [persondatapolitik

Copyright © 2019 All rights reseved