top of page

EN UFORGLEMMELIG AFTEN!

Opdateret: 12. dec. 2019


Pure Senses vandt Danish Beauty Award 2019 for “Årets skønhedsbehandling” - “Pure Face Intensive Treatment”.

Denne luksus ansigtsbehandling er til dig, der ønsker et øjeblikkeligt holistisk resultat med fokus på velvære og intensiv hudpleje baseret på den ultimative luksus Youth-serie fra iS Clinical. En fantastisk frugtsyremaske efterfulgt af den lindrende hydrerende maske med AloeVera og grøn te samt en unik kombination af aktive serum, massage og nærende, opstrammende cremer. En forbedret hudstruktur og reduktion af de fine linier i ansigtet giver dig en følelse af skønhed helt ud til fingerspidserne. Nakke, skuldre gennemarbejdes med varme olier og behandlingen afsluttes med fod-zoneterapiens magiske kundskaber.

108 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page