top of page

Pure Senses søger veluddannet, selvstændig kosmetolog/kosmetiker - som ønsker at være en del af Pure Senses skønheds-lounge

Vil du have base på Østerbro? Være en del af Pure Senses - et lille professionelt team. Vi er meget kvalitetsbevidste og prioriterer kundeservice højt. Vi giver en helhedsoplevelse ud over det sædvanlige.

 

Pure Senses vandt prisen for årets skønhedsbehandling ved Danish Beauty Award 2019

 

VI TILBYDER:

  • Ca. 12 m2 fuldt indrettet behandlerrum.

  • Muligheden for at blive en del af en eksklusiv skønheds-lounge på 4 sal i et inspirerende new-yorker pakhus på Østerbro.

  • Presseomtale og mulighed for udvidet kundekreds, hjemmeside, SO-ME, bookingsystem og linnedservice 

VI FORVENTER:


Du vil give vores kunder en oplevelse ud over det sædvandlige, der stimulerer alle sanserne med personlig og nærværende rådgivning.

  • Du har høje faglige ambitioner og lyst til at udvikle dig som behandler.

  • Du er præsentabel og imødekommende.

  • Er salgs- og serviceminded og sætter en ære I at have tilfredse kunder.

  • Du er ansvarsfuld og pålidelig.

  • Du tager renlighed og hygiejne som en selvfølge, selv i mindste detalje.

  • Du har lyst til at indgå et fællesskab under Pure Senses's brand, politik og kvaliteter.

 

Har du en alternativ uddannelse eller anden uddannelse udover kosmetolog/kosmetiker er det en fordel, men ikke et krav. 

OM PURE SENSES:

Pure Senses blev etableret af Helene Mathiesen og Henriette Kaas i 2016. Tre år i træk blev Pure Senses behandlinger nomineret til 'årets skønhedsbehandling' ved Danish Beauty Award. I 2019 vandt Pure Senses endelig prisen. Pure Senses filosofi er at forstå, møde og behandle mennesket ud fra et bredt helhedssyn. Derfor er det ikke kun det ydre eller indre, der behandles men - det hele menneske. Vi lægger stor vægt på at give vores kunder en meget personlig og individuel behandling, som løbende kan ændres og tilpasses efter humør og behov. Udover selve behandlingen får de en ren sanselig oplevelse, en mental afslappethed og en indsigt i dagligt at pleje sin hud og opnå en vedvarende effekt. Kunderne får ofte et par gode råd om bl.a vitaminer, mineraler, relevant litteratur eller en mere personlig rådgivning.

 

PRODUKTER:

Vi behandler med IS Clinical, Amazing Space og Bioeffect.

Vi kan tilbyde en attraktiv procentordning/leje.

Hvis du finder det interessant at være en del af en moderne, holistisk skønheds-lounge, er du velkommen til at sende os en mail med information om dig selv samt CV og foto til: helene@pure-senses.dk. Vi kan derefter tage en uforpligtende samtale i klinikken.

 

Behandlingsrum-til-leje.jpg
Pure-Senses-Interior_MG_9868.jpg
Pure-Senses-Interior_MG_9875.jpg
bottom of page