Pure Senses ® · Århusgade 88, 4. sal · 2100 København Ø · [kontakt] · [find os her] · [åbningstider] · [persondatapolitik

Copyright © 2019 All rights reseved

EN UFORGLEMMELIG AFTEN!

April 27, 2019

Pure Senses vandt Danish Beauty Award 2019 for “Årets skønhedsbehandling” - “Pure Face Intensive Treatment”. 

 

Denne luksus ansigtsbehandling er til dig, der ønsker et øjeblikkeligt holistisk resultat med fokus på velvære og intensiv hudpleje baseret på den ultimative luksus Youth-serie fra iS Clinical. En fantastisk frugtsyremaske efterfulgt af den lindrende hydrerende maske med AloeVera og grøn te samt en unik kombination af aktive serum, massage og nærende, opstrammende cremer. En forbedret hudstruktur og reduktion af de fine linier i ansigtet giver dig en følelse af skønhed helt ud til fingerspidserne. Nakke, skuldre gennemarbejdes med varme olier og behandlingen afsluttes med fod-zoneterapiens magiske kundskaber.

 

 

 

 

Please reload

Nyeste indlæg
Please reload