top of page

SENSOMMEREN - HVORDAN PÅVIRKES VORES HUD AF DE SKIFTENDE ÅRSTIDER?

Opdateret: 28. aug. 2022

Hvad betyder det for vores hud, når temperaturerne skifter? Og stranden skiftes ud med kontoret?

Sommervarmen, saltvand og det høje UV indeks kan få din hud til at føles rigtig tør. Det mærkes dog ikke så tydeligt når luftfugtigheden er høj og du opholder dig udenfor det meste af tiden. Men når du starter med at arbejde igen i et tørt indendørsklima skriger din hud på fugt.

Nogle oplever en blanding af uren hud, tør hud og fedtet hud, hvilket kan skyldes at huden kompenserer for dens tørhed, og der opstår en øget produktion af talgknopper for at holde huden smidig og hydreret. Talgknopperne kan i denne sammenhæng beskrives som en form for tilstopning under huden. Her kan peeling af huden 2 gange om ugen samt massage og en masse fugt være en god idé. For at bevare din skønne glød kan du tørbørste dit ansigt og krop og give det en masse fugt indefra og udefra. Undgå for mange varme bade og afslut altid med et iskoldt bad. Helene Mathiesen, stifter af Pure Senses deler ud af sin hudplejerutine, tips og inviterer os ind i sit badeværelse.


MIN DAGLIGE RUTINE Rens

Jeg renser mit ansigt med Soft Blossom Facial Cleanser, en mild og plejende rensemælk fra Amazing Space. Den har en skøn let konsistens, ikke for meget duft og udtørrer ikke min hud.


Serum

Om morgenen bruger jeg Super Serum fra iS Clinical med en masse antioxidanter og anti-age effekt. Derefter bruger jeg Formula A-serum fra Amazing Space for at opstramme og tilføre endnu mere fugt.

Om natten bruger jeg Active Serum fra iS Clinical, en anti-age serum som mindsker linier, forstørrede porer og har lysnende effekt efterfugt af abricoskerneolie fra Amazing Space. En fantastisk nærende olie med 3,6,7 og 9 fedtsyrer samt antioxidanter.


Dag/nat creme Jeg bruger Formula C creme fra Amazing Space morgen og aften. Jer er vild med konsistensen, duften og dens aktive ingredienser i form af C-vitamin.

Det du ikke selv kan gøre

Har du brug for vores professionelle hænder og råd, så foreslår vi ansigtsbehandlingen 'Pure Face 70 min.', som indeholder dybderens, massage og en fugt eller opstrammende maske. Hvis du ønsker en kropsbehandling foreslår vi 'Detox & Energizer'. Denne behandling indeholder tørbørstning og massage af hele kroppen inkl. ansigtet. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har yderligere spørgsmål.69 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page