top of page

Læs "Alt for damernes" artikel om os

Alt for damerne har skrevet en artikel "Inspiration til kosmetologiske behandlinger" om en række fantastiske kosmetologer, som alle tilbyder fordybelse, forkælelse og professionel hudpleje og vi er heldige at være en af dem.


"Luksus Skønhedsbehandlinger i sanselige omgivelser"

"Pure Senses er en moderne luksus skønhedslounge i newyorker-stil beliggende i et pakhus på Østerbro fyldt med liv og kreativitet.

Pure Senses er blevet nomineret til Danish Beauty Award 3 år i træk og vandt i 2019 årets skønhedsbehandling, ”Pure Face Intensive Treatment”.


Pure Senses’ filosofi er at forstå, møde og behandle mennesket ud fra et bredt holistisk helhedssyn. Zoneterapiens magiske kundskaber er en af de udvalgte arbejdsmetoder, der med fordel kan kombineres med de klassiske behandlinger. Her lægges stor vægt på at give alle kunder en personlig og individuel behandling, som løbende ændres og tilpasses efter behov. Udover selve behandlingen får kunderne en ren sanselig oplevelse, en mental afslappethed og en indsigt i deres hud samt vejledning i daglige plejerutiner."


135 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Kommentare


bottom of page