• pure-senses

1. år med Pure Senses


Så er der gået et år siden vi åbnede dørene til Pure Senses for første gang. For et år siden var vi rigtig spændte på hvordan vores specielle koncept ville blive modtaget. Vores kombination af skønhedspleje og zoneterapi, vores placering på 4. sal i en rå og kreativ bygning, vores valg af produkter, osv. Vi var spændte, men sikre på at det nok skulle gå. Nu er vi dybt taknemmelige over den overvældende, positive modtagelse, flotte medieomtale og de mange søde og glade kunder. Vi glæder os til at forkæle jer igen!

#skrædersyetbehandling #skønhedspleje #HeleneMathiesen #HenrietteKaas #zoneterapi #hudpleje #økologiskehudplejeprodukter

146 visninger0 kommentarer

Pure Senses ® · Århusgade 88, 4. sal · 2100 København Ø · [kontakt] · [find os her] · [åbningstider] · [persondatapolitik

Copyright © 2019 All rights reseved