• pure-senses

Åbningsreception

Opdateret: 12. dec. 2019


Torsdag d. 15 september fra 16-18 åbner vi officielt vores skønhedslounge og ønsker at vise dig rundt I vores nye univers af skønhed og sund livsstil. Vi introducerer dig for vores behandlingskoncept, vores valg af produkter fra Amazing Space og BIOEFFEKT samt vores samarbejde med VITAVIVA, som supplerer med naturlige kosttilskud. Sundhedsværkstedet med fokus på juicecleanse, træning og mindfullness vil forkæle jer med fantastiske gingerkugler og shots. Vi skal blot vide om du kommer og beder dig om et svar inden 13. september. Vær opmærksom på, at vi er “pakket” ind i stillads. Vi glæder os til at se dig og forkæle dig med et særligt tilbud. Henriette og Helene

#åbning #reception #invitation #Bioeffekt #Vitaviva #AmazingSpace

23 visninger0 kommentarer

Pure Senses ® · Århusgade 88, 4. sal · 2100 København Ø · [kontakt] · [find os her] · [åbningstider] · [persondatapolitik

Copyright © 2019 All rights reseved