• pure-senses

Drømmen er blevet til virkelighed

Opdateret: 12. dec. 2019


Så er vores skønhedslounge endelig åben! Der er stadigvæk småting vi mangler og detaljer der skal justeres, men det er lykkedes os at få skabt nogle rigtige dejlige rum til behandling og afslapning. Vi er helt overvældet og dybt taknemmelige over al den positive respons og mange bookinger vi allerede har fået fra jer. De første kunder har prøvet vores unikke behandlinger som afsluttes med vores særlige sundhedsshots. Det er så skønt endelig at være igang med det vi har drømt om så længe!

PS. Vi skal nok vise billeder af rummene snart.

#skønhedslounge #sundhedsshots #ingefær #åbning

33 visninger0 kommentarer

Pure Senses ® · Århusgade 88, 4. sal · 2100 København Ø · [kontakt] · [find os her] · [åbningstider] · [persondatapolitik

Copyright © 2019 All rights reseved